Д-р Галя Кондева беше обявена от служебния премиер Димитър Главчев

...
 Д-р Галя Кондева беше обявена от служебния премиер Димитър Главчев
Коментари Харесай

Д-р Галя Кондева ще е служебен здравен министър

 Д-р Галя Кондева беше оповестена от служебния министър председател Димитър Главчев за здравен министър по време на консултациите при президента Румен Радев и парламентарно показаните партии.

Д-р Кондева сменя на поста проф. Христо Хинков, който разгласи още при започване на годината, че след плануваната ротация няма да е повече министър на опазването на здравето. Провалилата се промяна на министър председателите Денков-Габриел го остави на поста цялостен месец по-дълго от плануваното.

Д-р Галя Кондева е експерт по вътрешни заболявания и хематология в София с над 30 години опит. Завършила е Медицинския университет през 1987 година Работила е в НЗОК, УМБАСМ „ Н. И. Пирогов “, „ Аджибадем Сити клиник УМБАЛ Токуда “, ДКЦ „ Вита “. От 2022 година е шеф на Специализираната болница за интензивно лекуване на хематологични болести.

Партиите имат още два дни, в които могат да договорят промени в кабинет със служебния министър председател. Президентът Радев разгласи, че ще издаде указа за назначение на държавното управление и за насрочване на изборите 2 в 1 във вторник.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР